Loopbaancoaching

Misschien wil je iets anders gaan doen qua werk? Maar je weet niet precies wat en ook niet hoe. Dit kan bij je huidige werkgever zijn, maar misschien wil je ook wel heel iets anders. Je zoekt in ieder geval werk waar je blij van wordt, iets wat echt past bij je dromen, je talenten, maar ook bij je huidige situatie. Ik help je graag op een no-nonsense manier om helderheid hierin te verkrijgen en stappen te zetten richting je doel. Goed om te weten, met loopbaancoaching ga je naast onze gesprekken ook echt zelf aan de slag met oefeningen en opdrachten. 

Modern kantoor

Werkwijze

1

Intake & kennismaking

Voordat een traject officieel van start gaat, starten we met een intake gesprek. Om elkaar te leren kennen en om jouw wensen goed in kaart te brengen. Als het goed is, merk je ook snel genoeg of je bij mij een goed gevoel hebt en kan ik je eerlijk adviseren of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Na dit gesprek ontvang je een voorstel op maat en kun je zo beslissen of je wilt starten met een loopbaancoachingstraject 

2

Ontdekkend aan de slag

Met gesprekken, oefeningen en opdrachten krijgen we helder wat jouw waarden, dromen, talenten en randvoorwaarden zijn. Met deze basis gaan we actief brainstormen om te komen tot een loopbaanplan voor zowel de korte als lange termijn. Een realistisch plan dat energie geeft. Ieder traject en iedere persoon is anders, maar gemiddeld genomen hebben we hier 4 sessies voor nodig. 

3

Loopbaanplan

Met dit loopbaanplan ga jij zelf aan de slag. Uitkomsten kunnen radicaal zijn, maar het kan ook zijn dat je slechts kleine dingen hoeft te veranderen voor meer werkplezier of een betere balans. Mocht de uitkomst zijn dat je gaat solliciteren, dan kan ik je desgewenst helpen op communicatievlak. Denk hierbij aan je cv en brief. je LinkedIn profiel of voorbereiding van mogelijke gesprekken. 

Tarieven loopbaancoaching

Voor ieder traject ontvang je vooraf van mij een offerte naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek. Gemiddeld hebben mensen 4 sessies nodig. 

Een sessie duurt 75-90 minuten.

Particulier

€ 115 per sessie incl. BTW

Zakelijk via je werkgever 

€ 195 per sessie excl. BTW

Voor meer medewerkers

Op aanvraag