Levenscoaching

Persoonlijke coaching

Loop je vast in je werk, in je hoofd, thuis of juist in de combinatie van alles? Wil je stappen zetten, keuzes maken, grenzen bepalen, terug naar je natuurlijke fundament of af van die innerlijke onrust? Zorgen dat je leven weer in een goede flow komt? Dan is persoonlijke coaching wellicht iets voor jou. Ik help je op een no-nonsense manier met het verkrijgen van inzichten en het zetten van stappen richting je persoonlijke doel. Om maar gelijk duidelijk te zijn: coaching betekent dat je zelf ook aan de slag moet. Want jij wilt tenslotte iets veranderen. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen. In onze sessies stel ik je vragen, spiegel ik, doen we samen oefeningen en bepalen we samen eventueel huiswerk. Alles wat we bespreken is vanzelfsprekend vertrouwelijk.

Fauteuil en planken

Werkwijze

1

Vrijblijvende intake

Voordat een traject officieel van start gaat, plan ik altijd een intake gesprek. Om elkaar te leren kennen natuurlijk, maar vooral ook om jouw wensen en doel(en) goed te bespreken. Snel genoeg merk jij dan of je een klik voelt en kan ik je eerlijk adviseren of ik de juiste persoon ben om jou hiermee verder te helpen. Na dit gesprek ontvang je van mij een voorstel op maat en kunnen we zo gefundeerd ja (of nee) tegen elkaar zeggen.

2

Coachtraject

Ieder mens en iedere situatie is anders. Maar gemiddeld genomen heb je 5-6 sessies nodig om je doel te bereiken. Deze sessies duren 75-90 minuten en bestaan uit gesprekken en soms oefeningen. Afhankelijk van wie je bent en wat je wilt bereiken zet ik intuïtief methodieken als TA (Transactionele Analyse), Voice Dialogue, NLP of ACT (acceptatie of commitment therapie) in. Tussendoor ga aan de gang met het  geleerde en je eventuele huiswerk. 

3

Doel & afsluiting

Je doel staat centraal in elke sessie. Mocht je afdwalen, dan houd ik je vanzelfsprekend bij de les en zal bij jou ook regelmatig checken of dat wat we doen jou daadwerkelijk verder helpt.  We beëindigen het traject pas als.  je doel bereikt is of zodra jij zelf aangeeft voldoende handvatten te hebben ontvangen. 

Tarieven coaching

Voor ieder traject ontvang je vooraf van mij een offerte naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek. Gemiddeld hebben mensen 5 sessies nodig. 

Een sessie duurt 75-90 minuten

Particulier

€ 115 per sessie incl. BTW

Zakelijk via je werkgever

€ 195 per sessie excl. BTW

Meerdere medewerkers 

Op aanvraag