top of page
Annemiek124.jpg

Persoonlijke coaching

Loop je vast in je werk, in je hoofd, thuis of juist in de combinatie van alles? Wil je stappen zetten, keuzes maken, grenzen bepalen, terug naar je natuurlijke fundament of af van die innerlijke onrust? Zorgen dat je leven weer in een goede flow komt? Dan is persoonlijke coaching wellicht iets voor jou. Ik help je op een no-nonsense manier met het verkrijgen van inzichten en het zetten van stappen richting je persoonlijke doel. Om maar gelijk duidelijk te zijn: coaching betekent dat je zelf ook aan de slag moet. Want jij wilt iets veranderen. Ik ga je dus niet vertellen wat je moet doen. In onze sessies stel ik je veel vragen, spiegel ik, doen we samen oefeningen en bepalen we eventueel huiswerk. Alles wat we bespreken is vanzelfsprekend vertrouwelijk.

Fauteuil en planken

Werkwijze

1

Vrijblijvende intake

Ieder traject start ik met een vrijblijvend intakegesprek. Om elkaar te leren kennen en vooral om jouw wensen en doel(en) goed te bespreken. Snel genoeg merk jij dan of je een klik voelt. En ik kan je zo eerlijk adviseren of ik de juiste persoon ben om jou hiermee te helpen. Na dit gesprek ontvang je van mij een voorstel op maat en kunnen we zo gefundeerd ja (of nee) tegen elkaar zeggen.

2

Coachtraject

Ieder mens en iedere situatie is anders. Gemiddeld genomen bereik je na 5-6 sessies je doel. Deze sessies duren 75-90 minuten. Ze bestaan uit gesprekken en soms oefeningen. Afhankelijk van wie je bent en wat je wilt bereiken zet ik intuïtief methodieken als TA (Transactionele Analyse), Voice Dialogue, NLP of ACT (acceptatie of commitment therapie) in. Tussendoor ga je aan de gang met het  geleerde en je eventuele huiswerk. 

3

Doel & afsluiting

Je doel staat centraal in elke sessie. Mocht je afdwalen, dan houd ik je bij de les en zal bij jou ook regelmatig checken of dat wat we doen jou daadwerkelijk verder helpt.  We beëindigen het traject pas als je doel bereikt is of zodra jij zelf aangeeft voldoende handvatten te hebben ontvangen. 

Tarieven coaching

Voor ieder traject ontvang je vooraf van mij een offerte naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek. Het intakegesprek is altijd gratis. Tip: vaak heeft je werkgever een budget voor persoonlijke ontwikkeling. 

Particulier

€ 115 per sessie incl. BTW

Zakelijk via je werkgever

€ 195 per sessie excl. BTW

Meerdere medewerkers 

Op aanvraag of via het MindBuro

bottom of page