top of page
Annemiek019.jpg

Leuk kennis te maken

Ik ben Annemieke. Met een titel Communicatiekunde van de Rijksuniversiteit Groningen op zak, werk ik al 25 jaar in het communicatie- en marketingvak.

 

Ik ben nooit iemand geweest die tien jaar op dezelfde stek zit of kan zitten. Ik wil graag leren door het leven te ervaren. Door naar het buitenland te gaan, door mijn eigen bedrijf op te starten, nieuwe dingen te proberen, van branches en type organisaties te wisselen en vooral door naar anderen te luisteren en te observeren. Althans, dat is mijn manier. Heb zo geleerd mijzelf snel aan te passen aan nieuwe situaties, tegelijkertijd dicht bij mezelf te blijven, te relativeren waar nodig en te focussen op dat wat echt belangrijk is. 

Mijn kracht en energie zit vooral in de omgang met mensen. Mensen voelen zich over het algemeen bij mij snel op hun gemak. Maar ook in de rust en in het overzicht dat ik weet te bewaren bij het coachen of het aansturen en adviseren van teams of individuele personen. Ik weet volgens anderen snel de vinger op de zere plek te leggen, blinde vlekken te zien en mensen echt verder te helpen. 

  • LinkedIn
  • Instagram

Gecertificeerd coach

Met dit inzicht ben ik naast mijn communicatie- en marketingwerk gestart als coach om professionals  te helpen met persoonlijke werkgerelateerde uitdagingen. Omdat ik iemand van de kwaliteit ben en mijn toolbox qua coaching verder wilde uitbreiden heb ik in 2021 alsnog een geaccrediteerde coachopleiding gevolgd bij Nonons in Amsterdam en mijzelf laten certificeren als coach bij de NOBCO. 

Cacao.jpg

Waarom Cacao?

Waarom Cacao? Welke gedachte schuilt hierachter? Die vraag krijg ik sinds de oprichting in 2009 best vaak. Mijn antwoord is simpel. Cacao is een grondstof, die je focus, alertheid en concentratie versterkt. Het maakt je vrolijk en enthousiast. Het geeft je energie en verlaagt zelfs je bloeddruk. En niet te vergeten, je kan er chocolade van maken...

bottom of page