IMG_1215_edited_edited.jpg

Communicatiecoach

Heb jij als (marketing- en communicatie) professional behoefte aan een sparringpartner voor uiteenlopende communicatie- en of marketingvraagstukken? ​Iemand die vakinhoudelijk met je meedenkt, maar die je ook kan helpen stappen te zetten op andere thema's zoals zichtbaarheid, overtuigingskracht, focus of leiderschap?​ Plan gratis een vrijblijvende sparringsessie in. Zo kunnen we samen kijken wat wel of niet nodig is.

Interim manager of strategisch adviseur
communicatie & marketing

Zoek je om welke reden dan ook tijdelijke versterking voor je organisatie of team? Of iemand die een marketing- of communicatieplan voor je maakt, waar de organisatie vervolgens mee aan de slag kan? 

 

Beide is mogelijk! Als interimmer ben ik sterk in het snel doorgronden van een organisatie, het ontwikkelen van een strategie en het vooral praktisch vertalen naar de uitvoering. Of dat nu puur contentmarketing, pr, employeer branding of iets anders is. Ik heb in uiteenlopende organisaties als gewerkt als marketing director of marketing & communicatie manager. 

Een kleine indruk aan ervaringen...

Bekijk alles op mijn LinkedInprofiel

NFP groep_edited.jpg
Estee Lauder.png
loog napoleon_edited.png
ViaData_edited.jpg
RWE logo_edited.jpg
Davines.jpg
Logo sidcon-milieutechniek_edited.jpg
Glen Dimplex_edited.jpg
Logo DC_edited.png

Communicatie specialist?

Consumenten zijn niet te vangen in één communicatiediscipline. Ze kiezen voor een merk, wisselen naar die ene dienstverlener of solliciteren bewust bij een bedrijf. Redenen voor deze keuzes vinden ze wel. Via een gesprek met een vriend. Via een bericht op internet. Een leuke post op Facebook. Een interview in de krant. Of misschien is het wel een combinatie van dit alles. Het maakt eigenlijk niet uit wie of wat de doorslag geeft. Uiteindelijk telt het resultaat. Ik denk met je mee hoe de hele customer journey via owned, paid en earned media voor nieuwsgierigheid, geloofwaardigheid, vertrouwen, emotie en activatie kan zorgen. Met een sterke focus, gevoel voor taal en mens, een dosis creativiteit en altijd in samenwerking met. Dus in die zin ben ik zowel specialist als allround.

Kennis-maken?

Laat het weten via bijgaand formulier en ik neem contact met je op.

Dank je wel voor je bericht. Je hoort snel van me.